Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «AWM 6.5 beta 2 - full screen dual monitor problem » on forum: Beta Testing   Views: 12819
 
Ri mambs
Registered user
 
Posts: 28
Joined: 23.04.2011
Posted: 26.04.2011 02:58:08
 
 
When playing a game in full screen mode, you can stil got the ur 2nd monitor. IF you click then on  the 2nd monitor the game minimizes.
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
-retired-
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 26.04.2011 21:36:11
 
 
Hello Ri mambs,

Thanks for the post.

What game are you talking about?

What OS are you running?

Best regards.
 
Top
Ri mambs
Registered user
 
Posts: 28
Joined: 23.04.2011
Posted: 27.04.2011 00:37:53
 
 
Every game up tilll now. All the steam games e.g. battlefield bad company 2, portal 2 and a non steam game ut 2004.

I'm running windows 7 x64
 
Top
Frieder
Registered user
 
Posts: 10
Joined: 19.04.2011
Posted: 27.04.2011 00:49:12
 
 
I can confirm this behavior. As soon as a fullscreen game loses the focus it gets paused and minimized. It would be nice to have e.g. Google Mail on the other monitor and be able to click without interrupting the game. Don't know if Acutal Tools can do anything about it though..
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
-retired-
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 27.04.2011 01:20:49
 
 
Hello gentlemen,

Thanks for messages.

We'll investigate the problem and we'll try to fix it.

Best regards.
 
Top
Ri mambs
Registered user
 
Posts: 28
Joined: 23.04.2011
Posted: 27.06.2011 09:48:31
 
 
The work-around to this problem is have ur mouse fixed at 1 monitor ( so cannot go to other monitor).
When enabling this option in actual window than the problem is solved.
 
Top
Frieder
Registered user
 
Posts: 10
Joined: 19.04.2011
Posted: 07.07.2011 13:14:32
 
 
Oh.. now I understand. You WANTED it to be locked to one monitor. What I was talking about was to be ABLE to click a window on the second monitor WITHOUT the game on the first monitor being paused/minimized.
Seems like you've found a work-around solution for your problem, but maybe a solution for both of us can be found. ;)
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
-retired-
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 07.07.2011 21:49:06
 
 
Hello Frieder,

Thanks for the message.

What our product do you have (name, version)?

What OS are you running?

What games do you have the problem with (names, versions)?

Best regards.
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
-retired-
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 11.07.2011 22:54:13
 
 
Hello gentlemen,

Have you tried to use the "Ignore deactivation" feature with your games?

You could read about this feature here - http://www.actualtools.com/articles/detail.php?ID=1250 .

Please, inform me about your results.

Best regards.
 
Top
Frieder
Registered user
 
Posts: 10
Joined: 19.04.2011
Posted: 12.07.2011 12:16:07
 
 
That sounds exactly like the solution to this problem. Great, will try it as soon as I get home. Thanks!
 
Top

Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register