Actual Tools
Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Forcing Application to Open on specific Monitor , Actual Multiple Monitors » on forum: General   Views: 5402
 
Shayne Lowe
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 13.09.2010
Posted: 13.09.2010 19:05:37
 
 
Can Actual Multiple Monitors do this? Force an application to open on a specific monitor.

For example, if I am using my primary monitor with a full screen application and my firewall pops up asking me to allow or disallow a program access, can it be forced onto the secondary monitor, thus negating the effects of the full screen applications 'always on top' attribute, which does not allow the firewall pop up to be displayed (even when directly selected).

This is all I want with my multi display setup for Windows 7 x64. It was an easily achieved feature in XP that seems to have been lost.
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 14.09.2010 01:42:03
 
 
Dear Shayne,

You should create the specific settings for the windows (pops up) (Configuration -> Window Settings -> Specific settings) and set the option Move at startup to monitor exactly specified Monitor 2

E-mail: support@actualtools.com
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register