Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Multiple align buttons » on forum: Feature Requests   Views: 12793
 
Oliver Nelson
Registered user
 
Posts: 8
Joined: 02.10.2006
Posted: 02.10.2006 19:49:45
 
 
I'm using your product to place windows at the proper spot on my two display wide desktop.  I want windows to "maximize" to one or the other display.  Right now I have a rule for each app to set it to which display to go to.  But it would be much more convenient to have multiple align buttons so that I can tell the window to align to the top left OR to the top right.  Right now I can only have one align button.  So my request is for multiple align buttons.
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1374
Joined: 30.09.2005
Posted: 04.10.2006 09:09:52
 
 
Nelson, thanks for the suggestion but did you try to right-click the Align title button and use its context menu? Isn't it sufficient for your needs?
 
Top
Oliver Nelson
Registered user
 
Posts: 8
Joined: 02.10.2006
Posted: 06.10.2006 09:22:55
 
 
hadn't spotted that.  That'll suffice.  Thanx!

OLIVER
 
Top
Patrick Eekhout
Registered user
 
Posts: 9
Joined: 21.11.2006
Posted: 21.11.2006 14:24:38
 
 
I agree that the right-click option works. But (in my case) two dedicated align-buttons would be more convenient. One for left-align and one for right-align. That saves some extra right-clicking.
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1374
Joined: 30.09.2005
Posted: 22.11.2006 03:36:10
 
 
We have the feature called "custom action buttons" in our plans for the future versions so some day the like requests can be satisfied.
 
Top
Tobiel Sayre
Registered user

home user/amateur skinner
 
Posts: 37
Joined: 14.07.2005
Posted: 22.11.2006 15:16:19
 
 
Wow

SATYROBE/TAXIFUNK/Tobiel Sayre registered user; non-staff
 
Top
David Lomas
Advanced user
 
Posts: 367
Joined: 16.03.2006
Posted: 30.11.2006 05:52:42
 
 
Alexey, from your reply above, it sounds like you could entirely decouple the buttons and their functions, and let people simply specifiy how many buttons they want and what they want each of them to do... Then each button could have an immediate action, or open a context menu, the contents of which are user-specified as well.

Is that where you were heading with this thought?
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1374
Joined: 30.09.2005
Posted: 01.12.2006 03:25:05
 
 
David, actually the buttons and the actions are already decoupled internally in the program. We plan to add the ability to customize the button with the icon, action (or sequence of actions currently avaiable in AWM) or even a script! Yes, we plan to embed some day the simple script language which can be used to describe an arbitrary window actions and then assign that actions to any of currently avaialable triggers (title button, window menu, startup, minimization etc.). Unfortunately, these plans are for the not-so-near future (possibly, for 5.0 version or even a separate product).
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register