Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «[DONE]Multiple Monitors: Possible to fix second Taskbar » on forum: General   Views: 9603
 
Fazez Fazez
Registered user
 
Posts: 4
Joined: 14.11.2008
Posted: 14.11.2008 06:30:51
 
 
Hello,

i would like to fix my Taskbar on my second Monitor. Is it possible?

thanks,

Fazez.
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 18.11.2008 00:23:11
 
 
Dear Fazez,

Couldn't you specify what did you mean “fix a Taskbar”? And why are you want to do it?  


E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Fazez Fazez
Registered user
 
Posts: 4
Joined: 14.11.2008
Posted: 18.11.2008 03:20:40
 
 
Hello,

sorry, i'll try to explain my problem better.

I have a notebook with a second monitor connected to it. On the second monitor I use the function to dublicate the taskbar.

When I right click on the Taskbar on my second Monitor I can choose "Mirror Mode", "Enable Start Button" and "Enable Task Switcher".

I miss the option to fix the taskbar, so that the size cannont be changed and the taskbar is also no longer moveable. -Do you know what I mean?

Thanks,

Fazez

 
Top
Tatiana Jack
Administrator
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 18.11.2008 05:52:45
 
 
Hello,

Thank you for such a detailed response.

Unfortunately our program does not have such option. We added your wish to our list of improvements.

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 04.04.2009 00:26:25
 
 
Hello,

I'd like to inform you that your wish have been finally added. You are welcome to test it in Actual Window Manager 5.3.

Best regards!  

E-mail: support@actualtools.com
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register