Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «open pgm on specific monitor » on forum: General   Views: 4723
 
Jackie Preston
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 11/04/2010
Posted: 11/04/2010 08:06:53
 
 
I am running 64 bit Win 7 Ultimate with dual Radeon 4890 cards with 3 monitors and a HD TV.  I think your program is exactly what I need but can't figure out how to set correctly.  I want to be able to have a specific program open on a specific monitor (or the TV).  To complicate matters the TV in in another room so I can't just click on a title bar if the program opens on the TV.  Can you advise how I have a program open on a specific target?

Thanks
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1427
Joined: 09/30/2005
Posted: 11/04/2010 09:17:04
 
 
Dear Jackie,

You need to create specific settings for the program in question and enable there the Move at startup to option.
 
Top
Jackie Preston
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 11/04/2010
Posted: 11/04/2010 19:02:28
 
 
Thanks for your response.  With the extensive list of features it can be a little intimidating but should be immensely useful.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register