Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 20 of 21
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last 

Topic: «[FIXED] V5.5 b3 Rollup » on forum: Beta Testing   Views: 25038
 
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 01:52:39
 
 
Thank you!
I'm checking TC with your configuration right now, and there seems to be nothing wrong with TC. It normally rolls up when it's inactive.

Please describe what exactly you do, when TC used to rollup, but now it doesn't.
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 01:58:54
 
 
Is the window caption activated in the configuration I've sent to you? If not then please try to activate it...

I do nothing special, I just start TC on my second monitor and it's supposed to rollup on inactivity

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 02:08:30
 
 
In my tests, I've turned Window Caption criterion on, and shorten its value to "Total Commander" with partial comparison.
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 02:09:24
 
 
Just as a matter of an experiment, please try to disable permanent Screen icon in your TC rule. Will it help you?
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 10:40:49
 
 
I tried to re-create the TC rule from scratch, but it still doesn't work if I don't uncheck the "window caption" in the target window tab...I tried going back to Beta2 and there's it's working with the Window caption" checked...

Max

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 10:45:41
 
 
Max, is permanent screen icon option enabled in your new rule?
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 10:58:22
 
 
Max, please disregard my previous message.
I've studied an event log you've sent with your configuration files, and I think I've found a clue.

We'll try to fix this problem in our next version. Meanwhile please just disable Window Caption criterion in the TC rule.
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 10:59:51
 
 
When I recreated the rule it wasn't there of course...later I've added it again

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 11:02:14
 
 
Ok!

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1388
Joined: 30.09.2005
Posted: 10.12.2009 11:39:40
 
 
Hello, Max!

Please, check the subject issue with the recently released beta 4 - it should be fixed there.
 
Top

Messages 11 - 20 of 21
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register