Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 1 - 10 of 21
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last 

Topic: «[FIXED] V5.5 b3 Rollup » on forum: Beta Testing   Views: 25040
 
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 20.11.2009 17:06:19
 
 
Hi,

just noticed that my Totalcommander doesn't rollup on inactivity anymore since I installed B3.

Max



System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 20.11.2009 17:15:20
 
 
Strange, it seems to be working now....I'll keep an eye on it

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 21.11.2009 00:44:28
 
 
...now it doesn't work again. So there's definately something wrong.

Edit: I see that only after stopping and starting AWM it works

Max

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 22.11.2009 16:36:48
 
 
After further checking what is causing this I discovered that it seems that my TC rule works fine if I uncheck the Window caption in the 'target window' tab.

I tried entering the whole caption with exact math and a partial caption with partial match...both only work after I stop & start AWM.

All this was working fine in B2!

M.

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 22.11.2009 22:33:46
 
 
Max, in 5.5 beta 3 we've slightly improved caption change monitoring. Perhaps it affects TC.

Please try to change your Target Window settings for the TC's rule to the folowing:

 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 00:16:59
 
 
Alex,

did it...but I still have to stop&start AWM in order for it to work...

M.

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 00:30:24
 
 
That's strange.
What version of TC do you have?

Please correct me, if I'm wrong: After you open a new TC, your TC rule is not applied to the window. It only applies, if you restart AWM or choose Reapply from the Manage Window Settings caption button. Is that correct?

What rule name is reported in the popup menu of the Manage Window Settings caption button, if TC rule is not applied? Is it "Default settings", or something else?
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 01:06:18
 
 
That's what I see:

User added an image

User added an image

Even if I use the crosshair to fetch the exact caption it doesn't work...in all previous versions that worked flawlessly.

I'm using 7.50a

I'll try to re-do the rule from scratch and report back....

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top
Alexander Belyakov
Administrator
-retired-
 
Posts: 196
Joined: 07.06.2007
Posted: 23.11.2009 01:35:21
 
 
Could you please send you config files (via Files\Send config\Send to tech support menu in Configurator)?
 
Top
MGhell
Advanced user
 
Posts: 141
Joined: 15.11.2008
Posted: 23.11.2009 01:41:55
 
 
Done!

PS: I've sent it to support@actualtools.com since I get a MAPI not installed if I try via the AWM menu

System:
DUAL WIN7 (32bit)/WIN10 PRO (64bit)
CPU Q9550S
4GB RAM
Nvidia 460GTX
 
Top

Messages 1 - 10 of 21
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register