Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 1 - 10 of 14
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «[FIXED]AWM does not run if 1 monitor is lost » on forum: Beta Testing   Views: 23634
 
Martyn Kenyon
Advanced user
 
Posts: 135
Joined: 22.04.2006
Posted: 10.03.2009 03:53:31
 
 
AWM 5.3 B2 running on Windows Vista Ultimate 32 bit.

I have been running OK on a system with 3 monitors: monitors 1 and 2 driven from 1 graphics card (Nvidia 8800) and monitor 3 on a second graphics card (Nvidia 8500GT).

AWM is configured to show task bars on all 3 monitors and some windows are directed to monitor 3.

Then the Nvidia 8500gt card failed.  I removed it from the mother board and am awaiting a replacement.

Now, when I run AWM it starts, shows in process manager and displays an icon in the task bar system area.  It does not display the task bar on monitor 2.

If I hover the mouse over the task bar icon then the process dies, the icon disappears and the process no longer shows in process manager.


Martyn
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 10.03.2009 04:17:56
 
 
Dear Martyn,

Couldn't you to specify did you get any of error-message before AWM crashed?  

Please, try to turn off Virtual Desktops and all Multi Monitors options and reproduce this situation.

Thank you!

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Martyn Kenyon
Advanced user
 
Posts: 135
Joined: 22.04.2006
Posted: 10.03.2009 04:25:54
 
 
Tatiana

No - I didn't get any error messages.

I can't get into AWM before it crashes to change the settings

Martyn
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 11.03.2009 22:16:50
 
 
Martyn,

Can you run the Configuration (without loading AWM), turn off the options and reboot your computer?

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Martyn Kenyon
Advanced user
 
Posts: 135
Joined: 22.04.2006
Posted: 12.03.2009 02:59:53
 
 
Tatiana,

I've just tried that but the configuration program crashes as well.

I tried to run it with process explorer running.  When I ran Configuration the entry appeared in process explorer but then crashed out within less than 1 second.

Martyn
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 13.03.2009 02:59:07
 
 
Martyn,

Please, try to install Actual Window Manager 5.2. Is it work fine?

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Martyn Kenyon
Advanced user
 
Posts: 135
Joined: 22.04.2006
Posted: 15.03.2009 04:49:24
 
 
Tatiana

I installed 5.2 and it worked fine.

I then reinstalled 5.3b2 and this crashes as before.



Martyn
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 17.03.2009 04:01:54
 
 
Dear Martyn,

I sent you a letter.

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Martyn Kenyon
Advanced user
 
Posts: 135
Joined: 22.04.2006
Posted: 17.03.2009 04:52:18
 
 
Tatiana,

Thanks for the email.  I extracted the file to the AWM directory and ran AWM.

It started and crashed very quickly and did not create a Cd.log file.



Martyn
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 17.03.2009 05:26:51
 
 
Martyn,

Sorry for the mistake.

Please, run Configuration and file should be named Cb.log.

E-mail: support@actualtools.com
 
Top

Messages 1 - 10 of 14
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register