Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Pinning to taskbar , Pinning to taskbar when using Actual Tools replacement » on forum: Beta Testing   Views: 1204
 
John Watson
Registered user
 
Posts: 6
Joined: 05.03.2011
Posted: 08.04.2015 00:14:18
 
 
I've noticed that when pinning things to the Actual tools replacement taskbar it seems they actually pin to the regular Windows taskbar so when I have Actual Tools running I don't see them therefore making pinning to the taskbar pointless unless I am doing something wrong it seems to me to be a bug...
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 2008
Joined: 09.11.2010
Posted: 08.04.2015 14:35:54
 
 
Hello John,

Please specify your OS (version, 32 or 64-bit), our product (name, version) and how exactly you are pinning applications to the multi-monitor taskbar (right click on a taskbar icon -> pin this program to the taskbar, dragging a shortcut from desktop to the taskbar etc.).

Best regards.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register