Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 19 of 19
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «Feedback on Align Hotspots in Monitor Selector dialog , In AWM 8.0 beta 1 » on forum: Beta Testing   Views: 7061
 
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2543
Joined: 04.04.2012
Posted: 17.07.2013 14:43:28
 
 
Hello Gentlemen

Pim, thanks for the requests, we'll consider them.

Larry, what version of Actual Multiple Monitors are you running? The Monitor Selector dialog works in the latest beta version.

Best regards.
 
Top
Larry Hess
Registered user
 
Posts: 48
Joined: 01.01.2012
Posted: 18.07.2013 00:03:12
 
 
AMM 8.0 beta 3
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2543
Joined: 04.04.2012
Posted: 22.07.2013 12:43:26
 
 
Hello Larry

What OS are you running (name, 32 or 64-bit)?

Right click to the Move to title button should bring the Monitor Selector dialog in that version. Do you mean that both right click and left click act the same way?

Best regards.
 
Top
Larry Hess
Registered user
 
Posts: 48
Joined: 01.01.2012
Posted: 23.07.2013 08:15:29
 
 
I am using Win 7 Pro 64-bit

As I previously reported, when I right-click the "Move to ...: selection on the Title Bar menu, the window moves to the other monitor.
 
Top
Pim Joosten
Resident
 
Posts: 537
Joined: 11.11.2010
Posted: 23.07.2013 15:34:47
 
 
Hello Larry,

Could this be the issue?

Quote
when I right-click the "Move to ...: selection on the Title Bar menu
It only works when right clicking the Move to monitor Title button, not the Title menu.

Best regards.
 
Top
Larry Hess
Registered user
 
Posts: 48
Joined: 01.01.2012
Posted: 24.07.2013 04:59:11
 
 
Ok. TITLE (bar) BUTTON. Now I see it.
 
Top
Pim Joosten
Resident
 
Posts: 537
Joined: 11.11.2010
Posted: 24.07.2013 16:34:04
 
 
Hello Bogdan,

I have another issue/request for the new Monitor selector dialog window: display the monitor numbers again. They were displayed in the Monitor selector dialog in previous versions of AWM, but now they are gone. I just discovered it because I have rearranged my monitors somewhat and I now have a different number order. The Monitor selector dialog is always helpful in reminding me which numbers are associated with my monitors. It would really be helpful if you could reinstate these numbers in the Monitor selector dialog. Thanks!

Best regards.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2543
Joined: 04.04.2012
Posted: 29.08.2013 13:39:17
 
 
Hello Pim

We'll consider your request.

Best regards.
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1319
Joined: 30.09.2005
Posted: 28.03.2017 04:46:32
 
 
Quote
Pim Joosten wrote:

I have another issue/request for the new Monitor selector dialog window: display the monitor numbers again.

Restored - see the just released update 8.10.2.
 
Top

Messages 11 - 19 of 19
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register