Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «"Move to" button can show wrong monitor number » on forum: Beta Testing   Views: 4042
 
Pim Joosten
Resident
 
Posts: 542
Joined: 11.11.2010
Posted: 10.03.2013 02:18:18
 
 
In  my 3 monitor setup when hovering over the Move to Monitor button tooltip is shown stating to which monitor the window will be moved if I left click the button. However, if I first move a window by selecting a monitor in the monitor lay out that AWM shows after right clicking the taskbar button > Move to or by right clicking the Move to Monitor button, after the window has been moved, the tooltip that appears when hovering over the Move to Monitor button shows the current monitor number instead of the monitor to which the window will be moved with a left click of the Move to monitor button. When clicking the button the window is moved to the monitor that is expected (1 > 2 > 3 > 1 > 2 > 3 etc.). The tooltip's monitor number is the only issue.

I am using Vista Ultimate 32-bit and AWM 7.5 beta 1.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3371
Joined: 04.04.2012
Posted: 13.03.2013 23:34:59
 
 
Hello Pim

The problem has been confirmed.

We'll fix it.

Thank you for noticing this.

Best regards.
 
Top
Pim Joosten
Resident
 
Posts: 542
Joined: 11.11.2010
Posted: 15.03.2013 09:33:39
 
 
Hello Bogdan,

This was a really quick fix! I can confirm the fix in AWM 7.5 beta 2.

Best regards.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register