Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «6.8 Multiple Monitors » on forum: Beta Testing   Views: 5505
 
TabSel
Advanced user
 
Posts: 157
Joined: 10/15/2011
Posted: 12/17/2011 04:26:35
 
 
as I wrote here: http://www.actualtools.com/forum/read.php?FID=10&TID=1757&MID=7356&sphrase_id=37159#message7356

and several other times:

Some "Soft Monitors" are NOT detected right in AWM:
I use a laptop (Screen#1:1920x1200) with a Matrox Dualhead2Go (Screen#2:3200x1200, driving 2 monitors á 1600x1200)
These screens are detected by AWM and available to its multimonitor config an to its desktop divider

In addition I use MaxiVista, which adds the second Laptops screen to the system via network, and iDisplay, which adds the iOS screen to the system via network, too.

These screens are NOT available to AWMs multimonitor config and desktop divider.

However, in a window configs' "position on monitor#" dropdown menu, I can choose the maxivista and iDisplay monitors, which both are labeled "Monitor 0", in addition to the Monitor 1 and Monitor 2.

I explained it all in the post linked above.

UltraMon detects ALL my monitors perfectly. So why doesn't AWM? Please please have a look!
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1427
Joined: 09/30/2005
Posted: 12/19/2011 04:38:59
 
 
TabSel,

Thank you for the report.

The problem has been investigated and confirmed. Both MaxiVista and iDisplay add virtual display devices in a manner that is not fully compatible with Windows 7 so we have to do some special actions to find those virtual devices and include them into the list of regular display devices.

We plan to fix the compatibility with MaxiVista and iDisplay in the final version 6.8.
 
Top
TabSel
Advanced user
 
Posts: 157
Joined: 10/15/2011
Posted: 12/20/2011 01:04:48
 
 
that would be so cool! Thank you!

(new purchaser of AWM)
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register