Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 13 of 13
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «Some more Bugs & Suggestions » on forum: Beta Testing   Views: 26611
 
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1374
Joined: 30.09.2005
Posted: 23.03.2006 09:20:24
 
 
I've made the link "Logout" bold. :)

It's very strange. Such view means that you're not logged in. Try to click the "Login" link. If the login is correct you should see the view I've posted above.
 
Top
chgoguy7
Advanced user
 
Posts: 88
Joined: 28.02.2006
Posted: 23.03.2006 16:09:51
 
 
If I may interject my 2 cents worth...

Zack, the fact that the option "Login" still exists at the top of the Forum page after logging in appears to indicate that you are not actually logged in. For instance, when I am logged into the Forum, instead of a "Login" option, it lists instead a "Logout" option at the top of the page, signaling to me that I am logged in.

Try verifying that cookies are enabled within your web browser, and that the actualtool.com cookie is being written to cookie directory. In IE, cookies are stored by default in \Documents and Settings\[user profile name]\Local Settings\Temporary Internet Files, and the actualtool.com cookie is a file titled "Cookie:[profile name]@actualtools.com/

Hope that helps!

Nick
 
Top
Zack Depp
Registered user
 
Posts: 36
Joined: 23.02.2006
Posted: 10.04.2006 11:25:37
 
 
The problem did'nt seem to be on my side... But anyway since last week the problem vanished...

any of you had this problem?
 
Top

Messages 11 - 13 of 13
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register