Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Move to Monitor with more than 2 monitors , Give us a choice » on forum: Feature Requests   Views: 3958
 
William Camden
Registered user
 
Posts: 1
Joined: 04.03.2010
Posted: 04.03.2010 12:39:13
 
 
It would be great if when you click move to monitor, a choice for which monitor is offered if you have more than 2 monitors. Right now it simply moves the window to the 'next' monitor which can force you to follow the window around, clicking on the button until it gets to the right monitor, or moving the window manually.

Ultramon can do this, but it doesn't have all the other neat features of Actual Window Manager.
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
-retired-
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 04.03.2010 23:26:41
 
 
Dear William,

You always can right-click on the Move to monitor button and choose needed monitor.

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
Gerard Booth
Advanced user
 
Posts: 119
Joined: 04.08.2008
Posted: 05.03.2010 02:00:03
 
 
William, I have a four monitor set up and as far as I am aware the feature Tatiana describes has always been present. Instead of left clicking the move to monitor button, right click it and a menu drops down listing all the available monitors, simply click the one you want to move the window to. Its always worked perfect for me. :)

Best Regards

Gerard Booth
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register