Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Programs opening on different monitor » on forum: Feature Requests   Views: 2797
 
Zach Go
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 01.02.2013
Posted: 01.02.2013 13:44:47
 
 
Hello, love the program.

Is there a way to get programs launched from monitor #2 to open on monitor #2 without having to use a hotkey everytime you open? Example: Firefox icon on left monitor, firefox icon on TV, sometimes firefox will open on monitor but the monitor is off, so i have to hotkey it over.  

Thanks in advance.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3689
Joined: 04.04.2012
Posted: 03.02.2013 07:16:08
 
 
Hello Zach.

What our product are you running (name, version)?

Some our products as Actual Window Manager and Actual Multiple Monitors have the "Move at startup to monitor" feature which has the "Having mouse pointer" option among others.

Best regards.
 
Top
gavind
Registered user
 
Posts: 17
Joined: 19.12.2012
Posted: 03.02.2013 08:31:38
 
 
I think this is more like a feature request? As far as I can tell, this is not possible and I played around with the settings using the trial version.
 
Top
Zach Go
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 01.02.2013
Posted: 03.02.2013 16:51:01
 
 
I see, multiple monitors 5.0.2.  I cannot find that feature to "Move at startup to monitor" "Having Mouse pointer" i am not sure what the latter would do.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3689
Joined: 04.04.2012
Posted: 13.02.2013 01:40:36
 
 
Hello Zach

Window Settings > Default Settings (or the Specific Setting for the exact program) > Startup > Move at startup to monitor

Best regards.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register