Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 18 of 18
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «[AMM] Window specific startup tile » on forum: Feature Requests   Views: 10420
 
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3332
Joined: 04.04.2012
Posted: 25.09.2012 21:45:45
 
 
Hello Christophe.

For now no progress on this.

Best regards.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3332
Joined: 04.04.2012
Posted: 17.03.2013 23:41:25
 
 
Hello Chris

I'm glad to notify you that the "Put into divider tile at startup" feature has been finally implemented.

Check it out in the latest beta version of Actual Window Manager or Actual Multiple Monitors.

Best regards.
 
Top
Christophe Aeschlimann
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 31.05.2012
Posted: 18.03.2013 02:28:14
 
 
Hi Bogdan,

That's excellent news ! I'm dowloading the beta version.

I'll be describing my experience. Looking forward to test it.

Have a nice day,

Christophe
 
Top
Christophe Aeschlimann
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 31.05.2012
Posted: 18.03.2013 03:12:52
 
 
I installed Actual Multiple Monitors 5.1 Beta 2 and went in configuration, opened the  "Window Settings" tab, clicked on "Specific Settings" and selected the "Chrome" application. (I want Chrome to always go to the selected tile at startup).

When I click on the "Startup" tab the configuration tool freezes and I have to close it (it becomes unresponsive).

I tried to delete my existing "Specific Settings", save, close, restart, create a new one. A soon as I click the startup tab the configuration program hangs.

I'm using Windows 7 Home Premium 64 bits, I have two sets of "desktop divider" and I switched between the two based on the work I'm doing.

Is there some additional information I can provide to help you debug the issue ?

Best regards,

Christophe
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3332
Joined: 04.04.2012
Posted: 20.03.2013 04:46:08
 
 
Hello Chris

The issue has been confirmed, I've replied you in other topic.

For now you can test the feature in the latest beta of Actual Window Manager.

Best regards.
 
Top
Christophe Aeschlimann
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 31.05.2012
Posted: 20.03.2013 08:39:06
 
 
Hi Bogdan,

Yes I saw your reply, thanks.

For the moment I'll be waiting for a new beta of AMM. I don't have time to setup AWM which I'm not familiar with (and I only have a license for AMM). Keep me informed when a new beta of AMM is available.

Thanks,

Christophe
 
Top
Christophe Aeschlimann
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 31.05.2012
Posted: 27.03.2013 09:25:50
 
 
Hi Bogdan,

I installed version AMM 5.1, it is excellent !

I can now have a default tile for my serial console terminals / browser
/ pdf reader / virtual machine / ide, etc :)Testing the "put in tile" at
startup feature I  think there is something that is either not working or not
implemented that I would really like to have. (yeah another one of this
difficult customer haha)

I have different tasks I have to do through the day. For each task I
have a different tile layout which allows me to work efficiently.

At the moment I apparently can't set a different startup tile depending
in which tile layout I'm in. :( Additionnaly it would be nice if the
startup conditions were re-evaluated when I switch tile layout so all
my windows move to the right location automagically.

What do you think ?

Best regards,

Christophe
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3332
Joined: 04.04.2012
Posted: 03.04.2013 03:43:57
 
 
Hello Christophe

We'll consider your request.

Best regards.
 
Top

Messages 11 - 18 of 18
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register