Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Move all windows to primary monitor » on forum: Technical Support   Views: 174
 
Tim Holthuis
Registered user
 
Posts: 14
Joined: 07/20/2020
Posted: 02/13/2024 02:49:46
 
 
Can't seem to find a way to move all windows to my primary monitor when i am using the default taskbar and not the actuals taskbar.
Can we get a hotkey for this or as option in the tray icon.

While im at it. Can we set the start button in the middle on actuals taskbar? Can't seem to find this either.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 4010
Joined: 04/04/2012
Posted: 02/19/2024 23:00:16
 
 
Hello, Tim

Thank you for contacting us.

Quote
Can't seem to find a way to move all windows to my primary monitor when i am using the default taskbar and not the actuals taskbar.
Unfortunately, there is no way to do it. We'll consider adding such feature and will post here if it's added.


Best regards.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 4010
Joined: 04/04/2012
Posted: 02/19/2024 23:21:34
 
 
Tim,

Quote
Can we set the start button in the middle on actuals taskbar?
There is no such option either. We'll consider adding it too.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register