Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Change monitor numbering , change only the numbers, not the physical arrangement » on forum: Technical Support   Views: 96
 
David P
Advanced user
 
Posts: 83
Joined: 16.04.2012
Posted: 20.06.2022 00:50:28
 
 
Hello ActualTools Support,

due to a change in my graphics cards setup and the associated three monitors, the arrangement of the monitors has recently changed.

Previously the middle monitor was assigned #2, but now it is assigned #1:

User added an image

I have a lot of program specific settings in AWM that use the number of a specific monitor. Of course, all of these settings are now not working properly anymore.

In addition, the AWM command "jump to next monitor" no longer causes the respective window to jump from the left monitor to the middle monitor and then to the right monitor as before, but is now also jumbled according to the changed numbering of the monitors.

Is there any way to adjust the settings all together so that not every single setting has to be changed manually?
 
Top
David P
Advanced user
 
Posts: 83
Joined: 16.04.2012
Posted: 06.07.2022 16:50:44
 
 
*friendly bump*

Please advise -- Thanks
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 09.07.2022 21:07:23
 
 
Dear David,

Sorry for a delayed reply. Unfortunately, for now there's no ability to re-number the monitors at will, this feature's still in our "to-do" list. Now we'll raise its priority so it should appear in the near-future updates.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register