Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Explorer requires hard restart after plugging in monitors » on forum: Technical Support   Views: 228
 
throwaway-2828
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 24.11.2020
Posted: 24.11.2020 01:49:22
 
 
Hi,

Running AMM v8.14.4 and Open-Shell v4.4.160 on up-to-date x64 Windows 10 Enterprise. Everything seems to work fine, but when I plug in a new monitor, either via USB-C or HDMI, explorer crashes without fail.  Restoring functionality requires stopping all AMM processes, then restarting explorer.exe, after which things continue to work perfectly.

I've tried the recommended troubleshooting steps of disabling "Default settings and both options in the Manage Window Settings group" to no avail. I've not added any other options or customizations. Everything seems to work fine with any number of dual or triple monitor combinations -- except for this major crash when plygging th emonitor in.

Would love any tips or resolutions available -- I notice the latest update in October claims OpenShell functionality has been restored.

Much appreciated!
 
Top
throwaway-2828
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 24.11.2020
Posted: 30.11.2020 08:35:53
 
 
Bump!
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3541
Joined: 04.04.2012
Posted: 03.12.2020 12:39:08
 
 
Hello, throwaway-2828

Thank you for contacting us.

Does the problem not persist if you exit Open-Shell before plugging a new monitor?

Do the problem persist if you disable the AMM taskbars (AMM configuration module > Multiple Monitors > Taskbar > Multi-monitor taskbar) before connecting a new monitor with Open-Shell running?

Could you specify the exact number of your Windows build (type winver in the Search field of the Windows Start menu, press Enter. The Window containing the build number will appear).


Best regards.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register