Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Chrome content becomes blank(white) » on forum: Technical Support   Views: 475
 
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 16.10.2020 13:12:50
 
 
Sometimes, not sure when, the content of a website in Chrome just becomes a blank slate. If I start to move/drag the window around the content reappears.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3519
Joined: 04.04.2012
Posted: 19.10.2020 04:26:42
 
 
Hello, G F

Thank you for contacting us.

How often does it happen?

Does it depend on what web page is open in Chrome?

Have you tried quit running Actual Window Manager for some time and see whether the problem persists when you're not running AWM?


Best regards.
 
Top
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 19.10.2020 16:16:35
 
 
The issue only happens with AWM running. I have not figured out how to reproduce this. Sometimes doesn't happen all day, sometimes happens 3 times in one hour.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3519
Joined: 04.04.2012
Posted: 20.10.2020 02:48:31
 
 
G F,

What version of Chrome you're running?

Could you specify the exact number of your Windows build (type winver in the Search field of the Windows Start menu, press Enter. The Window containing the build number will appear).

What features of Actual Window Manager you use with Chrome?

Do you have any extensions or special settings in Chrome?

Could you send us a screenshot depicting the problem?

Could you send us your AWM configuration files using the Send to Tech Support tool (AWM configuration module > Tools > Configuration > Send to Tech Support)? Change the "To..." address to bogdan@actualtools.com and add a link to this topic in the email.


Best regards.
 
Top
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 20.10.2020 18:55:10
 
 
Chrome Version 86.0.4240.75 (Official Build) (64-bit)
Windows Version 2004 OS Build 19041.572
I don't know how to extract the config for chrome in particular
No custom extensions on Chrome

I'll send the configuration via email
User added an image
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3519
Joined: 04.04.2012
Posted: 24.10.2020 15:02:17
 
 
G F,

I'm still unable to reproduce the problem.

So, do you have some special settings in Chrome?

Does the problem only happen with YouTube site?

Does it happen only when the Chrome window is in the maximized mode?

Do you manually apply some AWM features to Chrome prior to the problem happening?
 
Top
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 08.12.2020 14:59:50
 
 
I have specific settings for Chrome - if I don't "Move to mouse pointer monitor" does not work, even though it is the default setting. Yet another bug of AWM I suppose.
No, this problem happens on any site.
As far as I can tell this mostly happens when the window is Maximized.
I don't manually apply anything to chrome.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3519
Joined: 04.04.2012
Posted: 16.12.2020 01:30:47
 
 
G F

Could you try to disable the Tabbed Explorer feature of AWM and see whether the problem still persists (AWM configuration module > Files and Folders > Tabbed Explorer > "Group Explorer windows...").
 
Top
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 30.12.2020 14:53:41
 
 
Keeping the AWM settings window open at all times seems to help for some reason with the blank screen.
 
Top
G F
Registered user
 
Posts: 20
Joined: 15.10.2019
Posted: 30.12.2020 21:59:17
 
 
Also the search doesn't start working even if I disable the "Group Explorer windows within tabbed containers"
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register