Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «[SOLVED]Where is Total Commander? » on forum: Technical Support   Views: 12885
 
mimimi
Registered user

 
Posts: 33
Joined: 21.04.2008
Posted: 30.06.2008 08:12:13
 
 
Please have look on the picture.

I have got Total Commander pinned to my desktop, but when I dump the screen TC doesn't exist on the dumped screen?

What's wrong?  

ATI MOBILITY FireGL V5200 512 MB, AWM v5.1
WinXP Prof 32-bit SP3 EN
CoreDuo 1.83GHz, 2GB RAM
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1363
Joined: 30.09.2005
Posted: 22.07.2008 05:08:18
 
 
Please specify what method you have used to dump your screen. I've just checked this issue with common PrintScreen - everything's OK.
 
Top
mimimi
Registered user

 
Posts: 33
Joined: 21.04.2008
Posted: 09.08.2008 09:28:07
 
 
Using GIMP.

ATI MOBILITY FireGL V5200 512 MB, AWM v5.1
WinXP Prof 32-bit SP3 EN
CoreDuo 1.83GHz, 2GB RAM
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1363
Joined: 30.09.2005
Posted: 11.08.2008 01:56:47
 
 
Could you check it using the regular PrintScreen method?
 
Top
mimimi
Registered user

 
Posts: 33
Joined: 21.04.2008
Posted: 11.08.2008 18:59:46
 
 
The regular Print Screen works OK.

ATI MOBILITY FireGL V5200 512 MB, AWM v5.1
WinXP Prof 32-bit SP3 EN
CoreDuo 1.83GHz, 2GB RAM
 
Top
Tatiana Jack
Administrator
 
Posts: 616
Joined: 06.08.2008
Posted: 12.08.2008 01:10:17
 
 
Dear Kamil,
In its origin, GIMP is a Linux application therefore there are no guarantees that this program will work in Windows correctly.
We have no responsibility on how other program's features work (as you could see, the regular Windows PrintScreen method works without fail).

E-mail: support@actualtools.com
 
Top
mimimi
Registered user

 
Posts: 33
Joined: 21.04.2008
Posted: 16.08.2008 09:32:52
 
 
Tatiana,

Welcome on AWM forum.

Sorry, but it is a week explanation. Despite that the GIMP has a Linux the GIMP is program working under Windows and working properly without AWM. When I use AWM the result of dumping screen is not appropriate.

ATI MOBILITY FireGL V5200 512 MB, AWM v5.1
WinXP Prof 32-bit SP3 EN
CoreDuo 1.83GHz, 2GB RAM
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1363
Joined: 30.09.2005
Posted: 18.08.2008 06:24:40
 
 
Kamil,

I'd like to bring to your attention just 2 facts:

1. Without AWM, you can't make the Total Commander window pinned to desktop (i.e. the "pin to desktop" is not a standard mode).

2. Standard Windows PrintScreen capturing function does the job (even for non-standard pinned-to-desktop windows).

Considering these 2 facts, I can make the following conclusion: GIMP has a poor knowledge of Windows internals and can't handle properly windows in non-standard modes (such as "pin to desktop"). I.e. the problem is in GIMP, not in AWM.
 
Top
mimimi
Registered user

 
Posts: 33
Joined: 21.04.2008
Posted: 18.08.2008 20:31:04
 
 
But it looks like the AWM has more bugs than GIMP, and maybe the AWM makes GIMP not working properly.

I mean AWM is the younger program then GIMP is, and in terms of time, reputation and in terms of number of users, AWM is seems to have more undiscovered bugs and problems with other applications co-operation.

I wouldn't have said that if AWM had had only one or few bugs. But I've been still discovering the new ones. Sorry...

AWM is smaller, so it has to adjust the bigger one :-).

But I agree that AWM gives the opportunity having order on the desktop and despite these bugs I'm still using it. I hope my feedback gives you the opportunity of improving your SW.

ATI MOBILITY FireGL V5200 512 MB, AWM v5.1
WinXP Prof 32-bit SP3 EN
CoreDuo 1.83GHz, 2GB RAM
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register