Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «"Show Switcher" on startup? » on forum: Technical Support   Views: 4592
 
Max G
Registered user
 
Posts: 1
Joined: 08/17/2017
Posted: 08/17/2017 19:17:29
 
 
I'm pretty sure this must be possible, but I can't find the option.

I'm using the newest version. Can't find where the version is written. Sorry!

I just want the "show switcher" to be on on startup. Every time I login (windows 10) I have to right click the taskbar icon and "show switcher" and then close two of my 3 switchers.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 4028
Joined: 04/04/2012
Posted: 08/19/2017 17:51:25
 
 
Hello, Max

Quote
Can't find where the version is written
The easiest way to see the version number is to put the mouse pointer over the product's tray icon – the tooltip containing the version number will appear.

Quote
Every time I login (windows 10) I have to right click the taskbar icon and "show switcher" and then close two of my 3 switchers.
Virtual Desktop switchers appear automatically on the startup unless at least one of them was closed or the Hide Switchers command was performed. We'll consider making switchers remember which were open and which were closed and appear on the startup accordingly to their previous states.

Best regards.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register