Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 17 of 17
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «[FIXED] ActualWindowManagerShellCenter64.exe stopped working » on forum: Technical Support   Views: 32624
 
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3817
Joined: 04.04.2012
Posted: 03.10.2016 15:07:42
 
 
Hello, Edo

We can’t reproduce the issue on our machines, but we’re trying to figure out what causes this. Could you disable the “Enable preview thumbnails” option (Configuration module > Multiple Monitors > Taskbar > General > Enable preview thumbnails) and see whether it solves the problem.

If disabling this option doesn’t influence the problem, then could you install the version 8.9 and see whether the problem persists? If the problem persists, please install the previous versions in decreasing order (8.8.3, 8.8 etc) until you reach for the version which doesn’t have this problem and let us know the results.

Thank you.
 
Top
Edo Duda
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 02.11.2008
Posted: 13.10.2016 15:15:04
 
 
Hello, I'm sorry I cannot reproduce the issue for the last few days. Now AWM starts just correctly, no crashing. I'll respond here as soon as the issue appears again and then I'll try to change the preview thumbnails setting and I'll let you know.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3817
Joined: 04.04.2012
Posted: 15.10.2016 05:17:09
 
 
Hello, Edo

We’ve managed to reproduce the issue and to figure out what triggers this: the issue appears, when a monitor with AWM (or AMM) taskbar has a non-standard DPI. Could you change the DPI settings of your monitors to standard (100%) and see whether the problem appears in version 8.9.1?

Best regards.
 
Top
Edo Duda
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 02.11.2008
Posted: 15.10.2016 20:24:19
 
 
Hi Bogdan, I have never changed DPI scaling on my monitors. I have always used standard 100% DPI scaling.

Today AWM crashed again so I posted crash dump to you by mail.

Then I tried to disable thumbnails preview as you recommended and start AWM again, but unfortunately, it crashed again.

 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3817
Joined: 04.04.2012
Posted: 17.10.2016 19:16:55
 
 
Hello, Edo

Have you tried to install the previous versions as I wrote above:
Quote
If disabling this option doesn’t influence the problem, then could you install the version 8.9 and see whether the problem persists? If the problem persists, please install the previous versions in decreasing order (8.8.3, 8.8 etc) until you reach for the version which doesn’t have this problem and let us know the results.

Best regards.
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 29.10.2016 06:12:19
 
 
The issue has been fixed in the just released version 8.9.2, please update.
 
Top
Edo Duda
Registered user
 
Posts: 12
Joined: 02.11.2008
Posted: 25.01.2017 05:36:05
 
 
Now I use AWM 8.10 for a few weeks and I can confirm that the problem disappeared. Thank you.

According to the changelog, there seem to be a collision with F-Secure AV which is installed on my OS.
 
Top

Messages 11 - 17 of 17
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register