Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 1 - 10 of 37
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last 

Topic: «AWM & Windows 10 , Went to 3 monitors and now all three have small versions of the backgr » on forum: Technical Support   Views: 3907
 
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 08.12.2015 01:30:55
 
 
I've got to have a setting wrong, but right now I have all 3 backgrounds in miniature on each monitor.

I've got two DisplayPort monitors daisy-chained and one DVI monitor. Windows 10 Pro. 64 bit. nVidia GTX950 driver version 359.00
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2098
Joined: 04.04.2012
Posted: 08.12.2015 15:29:18
 
 
Hello, David

Have you tried to change the background settings after the issue appeared? What is the result?

Could you send us a screenshot depicting the problem and a screenshot of the Background settings tab of Actual Window Manager.

Best regards.
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 09.12.2015 02:19:19
 
 
Changed the setting to Windows, closed AWM, opened it again and changed it to different setting on each monitor. This time it worked. Google search still is stopping though.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2098
Joined: 04.04.2012
Posted: 09.12.2015 12:28:05
 
 
David,

Could you describe the problem with Google web slideshow more detailed?

After what time does it stop?

Does it work after you restart the program?
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 10.12.2015 01:27:04
 
 
Bogdan,

It doesn't start at all. It gives the message search stopped and the warning nothing found for your request. When I paste the search into Google, lots of images will show.

Restarting doesn't help. The same terms worked previously. A one word search gives the same result.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2098
Joined: 04.04.2012
Posted: 10.12.2015 12:19:57
 
 
David,

This has been confirmed, we'll fix it.

It's due to some changes on google website.

Best regards.
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 11.12.2015 02:11:34
 
 
That explains that. But I'm back to not having the slideshows working at all. They show in the configuration pages, but Windows 10 isn't changing the backgrounds.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2098
Joined: 04.04.2012
Posted: 11.12.2015 13:09:16
 
 
David,

What version of Actual Window Manager are you running?

Are you using the same sources of pictures as before?

What exactly pictures Windows 10 keeps on background? How did you set them?

Could you give us a screenshot depicting the whole Background tab of Actual Window Manager with all options. One screenshot if you're using the "Single picture over entire desktop" option and two screenshots (one for each monitor) if you're using the "Individual picture on each monitor" option.

Could you also send us two screenhots of the standard Windows 10 settings window "Personalisation" (Background tab). One before Actual Window Manager are applied, then close this window, apply the background settings in Actual Window Manager, open the Personalisation window again and make another screenshot if something there has changed.
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 29.12.2015 03:22:22
 
 
8.6.2

Yes.

Attached is what is showing, which looks like the Windows default. If you look at the bottom left one, you'll notice a path on it that is what is supposed to be showing on that screen. On the screen above, it should be a Flickr slideshow and on the screen to the right it should be a Google slideshow, but you've found an issue with that one.

The (1) screen shot shows the screens as they should look, witht he exception of the blank Google screen.

The (2) screenshot shows the Windows settings. My only choices for background are picture, slideshow or solid color.
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 29.12.2015 03:24:30
 
 
File size is apparently too big or the wrong type. Since Windows picks the type, I imagine it must be too big. I'll wait for further instructions.
 
Top

Messages 1 - 10 of 37
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register