Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 31 - 37 of 37
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last 

Topic: «AWM & Windows 10 , Went to 3 monitors and now all three have small versions of the backgr » on forum: Technical Support   Views: 11103
 
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 22.03.2016 10:58:41
 
 
Still resetting to a blank #3 screen....
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 01.04.2016 09:58:46
 
 
Any suggestions?
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3478
Joined: 04.04.2012
Posted: 04.04.2016 21:39:27
 
 
Hello, David

You've mentioned many different problems since your first message.

Your current problems are:
1) display number 3 is resetting to a blank screen
2) it's impossible to set two different flickr slideshows on two monitors
3) flickr slideshow picture search is limited
Am i right?

Normally, you should be able to set different flickr slideshows and the search shouldn't be limited. Obviously, there are problems with flickr slideshow on your PC.

Could you send us you configuration files again, since you have these new problems. Please, add a link to this topic the email.
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 08.04.2016 07:38:40
 
 
Sent the files. AWM is constantly resetting to Screen 3 static. Reloading the configuration will temporarily return it to what I want.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3478
Joined: 04.04.2012
Posted: 19.05.2016 19:52:45
 
 
Hello, David

Sorry for the such long delay.

Could you adjust the background settings in AWM the way you need it (with different slideshows on all monitors), then press apply. As i understand, first time after you apply the changes, the background slideshows are displayed correctly. Then, when the background on the display 3 resets to that static default picture, go to %APPDATA%\Actual Tools\Actual Window Manager\Wallpapers and open the Composed.jpg file.

See, what background pictures this file contains. Does it contain the last correct background or does it contain the current background with one of the displays reset to the default pic?

Send us this Composed.jpg file.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 3478
Joined: 04.04.2012
Posted: 19.05.2016 21:11:17
 
 
Quote
AWM is constantly resetting to Screen 3 static
Quote
The problem seems to be trying to use two Flickr screens
Is that correct? Does the problem happen only when you try to set two Flickr slideshows? Does it happen when you set the AWM pictures slideshow on the display 3?
 
Top
David Reese
Registered user
 
Posts: 35
Joined: 21.01.2011
Posted: 28.05.2016 00:56:34
 
 
I've since moved on to Display Fusion. Thanks for your help though.
 
Top

Messages 31 - 37 of 37
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 3, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register