Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Actual multiple monitor and title button , bug with mouse scrolling » on forum: Technical Support   Views: 2761
 
hassan serry
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 05.07.2009
Posted: 05.05.2015 03:11:44
 
 
Dear Sir/Madam,
I'm a registered user for both actual title button and actual multiple monitors. I need to a report that when using microsoft powerpoint I can't scroll the pane for slides using the mouse wheel. This is very annoying as I use powerpoint most of the time.
Thanks for your prompt response
Hassan Serry
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 05.05.2015 17:00:46
 
 
Hello Hassan,

Thanks for the post.

Please specify your OS (version, 32 or 64-bit) and versions of Actual Multiple Monitors and MS PowerPoint.
 
Top
hassan serry
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 05.07.2009
Posted: 06.05.2015 18:51:18
 
 
Hello Vasiliy,
Thanks for your response. My Os is windows 8.1 Pro with media center 64-bit, the version of powerpoint is office 2013, the version of actual multiple monitor is 8.3.
Have a very nice day.
Hassan Serry
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 07.05.2015 10:57:39
 
 
Hassan,

Unfortunately, I was unable to reproduce the problem.
Could you send us your configuration files (Actual Multiple Monitors -> Tools -> Configuration -> Send to Tech Support) and provide a more detailed description of how you are trying to scroll the slide pane (MS PowerPoint window active/inactive, where do you click before scrolling your mouse wheel etc.)?
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1371
Joined: 30.09.2005
Posted: 08.05.2015 14:52:06
 
 
Hassan,

If you are using Actual Multiple Monitors and Actual Title Buttons at the same time then please view this FAQ entry.
 
Top
hassan serry
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 05.07.2009
Posted: 08.05.2015 21:46:42
 
 
Dear Alex,
I've found a solution. I've just stopped the option for "Scroll inactive windows with the mouse wheel" and all is now fine.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register