Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Actual Multiple Montors does not autostart on new user account » on forum: Technical Support   Views: 3083
 
sysfu
Registered user
 
Posts: 5
Joined: 11/05/2014
Posted: 11/05/2014 07:07:17
 
 
I created a new user account on a Windows 7 system with AMM 8.2.2 installed.

Is there a configuration option somewhere that I turn on autostart for AMM on a per account basis?
 
Top
Alexander Mihalkin
Administrator

-retired-
 
Posts: 502
Joined: 04/21/2014
Posted: 11/07/2014 14:16:32
 
 
Thank you for your post, sysfu!

Run at startup is a per-account option. You can turn it on in Actual Multiple Monitors -> Options -> General while logged on a desired account.

Best regards!

support@actualtools.com
 
Top
aph
Advanced user
 
Posts: 50
Joined: 03/18/2014
Posted: 11/07/2014 14:44:29
 
 
In case you meant "on a system-wide basis" instead of "per-account" that is also possible, by using the AFL 2 parameter for your Actual Window Manager startup entry in the HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run registry key.

I don't remember if settings carry over automatically to the new location; to be sure you can back them up before you make the change and then restore if they don't show up after
 
Top
sysfu
Registered user
 
Posts: 5
Joined: 11/05/2014
Posted: 11/07/2014 23:30:13
 
 
Thanks for pointing out the location of the autostart option, for some reason I was unable to locate that on my own.

To solve this problem on Windows 7 I ended up copying the per user autorun registry key to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\Cu­rrentVersion\Run
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register