Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «AWM 8.2.1 - Install Error , Setup Error » on forum: Technical Support   Views: 10213
 
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 10/25/2014 01:40:25
 
 
Windows 7 64-bit
AWM 8.2.1

At the end of the installation, received the following error:

Code
Setup
Internal error: CallSpawnServer: Unexpected response: $0




Sincerely,
Lars
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1425
Joined: 09/30/2005
Posted: 10/25/2014 10:45:53
 
 
Lars, does it happen constantly or just once?
 
Top
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 10/25/2014 11:04:17
 
 
Quote
Lars, does it happen constantly or just once?
It occurred once at the end of the installation process. I don't know if there was some processing still to continue or not.

I'll perform an install again (or repair which ever will occur and report the results). However, Is there an installation log I can provide to you? I don't want to re-install if there is an installation log and it would be overwritten. I'll wait until your reply.

Sincerely,
Lars
 
Top
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 11/02/2014 07:30:52
 
 
It did not occur at the end of installing AWM 8.2.2. However, I did the reboot option for not closing the open applications the install wanted to shutdown (this is the first time I've used this option, in all other cases I use the shutdown and restart the applications).

I'll see what happens in the next update/install and report back.

Sincerely,
Lars
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register