Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «[CONFIRMED]Forum Search Specify Days and Uses Wrong Date » on forum: Technical Support   Views: 3381
 
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 10/15/2014 04:10:38
 
 
I'm trying to find posting I made in the past few days and I notice selecting the number of "days" uses the wrong date. See image below:

update: 2014-10-14 @1:12pm PST. Looks like uploaded images are currently not being linked correctly. In the modify after posting, I can see the thumbnail and it is correct but otherwise the image can't be accessed via clicking on the link or seeing the thumbnail.



Sincerely,
Lars
 
Top
Alexander Mihalkin
Administrator

-retired-
 
Posts: 502
Joined: 04/21/2014
Posted: 10/22/2014 02:52:12
 
 
Dear Lars,

thank you for your post!

The problem has been confirmed. We'll try to fix it.

Best regards.

support@actualtools.com
 
Top
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 10/22/2014 02:54:58
 
 
@Alexander,

Quote
The problem has been confirmed. We'll try to fix it.
Confirmed? The forum's search using the wrong date OR forum's images getting mangled (no thumbnail/display) upon uploading.

Thanks for all your hard work.

Sincerely,
Lars
 
Top
Alexander Mihalkin
Administrator

-retired-
 
Posts: 502
Joined: 04/21/2014
Posted: 10/22/2014 03:01:29
 
 
Pardon! Both problems have been confirmed.

Best regards.

support@actualtools.com
 
Top
Zardoz2293
Advanced user
 
Posts: 302
Joined: 07/27/2010
Posted: 10/22/2014 03:08:23
 
 
@Alexander,

Quote
Pardon! Both problems have been confirmed.
Thank you Sir!

Sincerely,
Lars
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 2, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register