Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «[SOLVED] Visual Studio 2013 » on forum: Technical Support   Views: 3110
 
Markus Korbel
Registered user
 
Posts: 5
Joined: 24.01.2014
Posted: 24.01.2014 00:50:35
 
 
Hi, I'm currently testing the trial version of Multiple Monitors and so far I love it, only problem is that it doesn't work with Visual Studio 2013 which is what I use every day and actually have the most complex multi window - multi monitor configuration for.

Any ideas if Visual Studio is not supported or if I'm doing something wrong here. If we can get this to work you have another sale immediately ;)

Thx, Markus
 
Top
Alexander Salnikov
Administrator
-retired-
 
Posts: 235
Joined: 17.07.2013
Posted: 25.01.2014 21:24:14
 
 
Good day Markus,

Could you please specify the version of AMM and Windows you are using?

Any questions?Mail to support@actualtools.com!
 
Top
Markus Korbel
Registered user
 
Posts: 5
Joined: 24.01.2014
Posted: 25.01.2014 22:30:34
 
 
I'm using 8.1 on Windows Server 2012 R2 Standard.
 
Top
Markus Korbel
Registered user
 
Posts: 5
Joined: 24.01.2014
Posted: 29.01.2014 19:44:58
 
 
Ok figured it out, stupid me forgot that because I have to attach my visual studio debugger to services that are running elevated sometimes, my visual studio is running elevated as well. With uac disabled this is sometimes easy to forget. Once I ran AMM elevated it worked perfectly!

Thx, hope you didn't spend too much time trying to solve this.
 
Top
Alex Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 29.01.2014 21:18:32
 
 
Markus, thank you for the follow-up.
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register