Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 16 of 16
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «AWM 4.3 Bug with title buttons , White area and green dot glitch » on forum: Technical Support   Views: 22921
 
Michael Rezvanov
Administrator
 
Posts: 387
Joined: 31.01.2007
Posted: 20.03.2007 06:08:36
 
 
Tmoca, what version are you currently using?
 
Top
tmoca
Registered user
 
Posts: 4
Joined: 19.03.2007
Posted: 20.03.2007 07:46:04
 
 
Quote
Michael Rezvanov wrote:
Tmoca, what version are you currently using?

The latest (non-beta) 4.3
 
Top
Michael Rezvanov
Administrator
 
Posts: 387
Joined: 31.01.2007
Posted: 21.03.2007 05:23:12
 
 
Hello, please download the beta version, it was fixed there: http://www.actualtools.com/beta/
 
Top
tmoca
Registered user
 
Posts: 4
Joined: 19.03.2007
Posted: 21.03.2007 08:01:29
 
 
Quote
Michael Rezvanov wrote:
Hello, please download the beta version, it was fixed there: http://www.actualtools.com/beta/

Yeah, I thought it might be addressed in the beta, I was just curious as to why it worked in earlier versions and not this one.

Right now I don't want to install the beta version, so I guess I have to wait a bit.  Any idea when the final release will be issued?

 
Top
Michael Rezvanov
Administrator
 
Posts: 387
Joined: 31.01.2007
Posted: 22.03.2007 04:08:27
 
 
Tmoca, can`t say for sure but approximately at the very beginning of April.
 
Top
tmoca
Registered user
 
Posts: 4
Joined: 19.03.2007
Posted: 22.03.2007 06:46:44
 
 
Thanks
 
Top

Messages 11 - 16 of 16
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register