Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «Thumbnail preview , Weird interaction with Windowblinds/WindowFX 5 » on forum: Technical Support   Views: 3767
 
jan serne
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 13.04.2012
Posted: 13.04.2012 01:17:14
 
 
In all versions till still now when multiple instances are open the thumbnail preview doesn't work, nor can one restore a window . The icon doesn't show multiple icon. Clicking on a multiple window icon causes the icon the change state from minimized to restored but nothing happens. The windows can't be restored, except when taskbar is set to mixed mode so you can restore from the main taskbar.

Single instances work fine.

WindowFX 5, beta 2

Your Windows Graphics Experience score is 7.9

WindowBlinds version : WindowBlinds 7.31 (build 318 - Windows 7 Edition) - 64 bit OS

WindowBlinds is installed correctly on this PC
WindowBlinds appears to be activated on this PC
(Generic PnP Monitor) 1 is attached to AMD Radeon HD 6900 Series
(Generic PnP Monitor) 2 is attached to AMD Radeon HD 6900 Series

Wblind.dll     2012/03/16 12:07:20
Wblind64.dll     2012/03/16 12:07:47
Wbsrv.dll     2011/09/26 15:10:56
SevenConfig.exe     2012/01/14 16:21:58
Wbload.exe     2010/10/20 16:08:35
Wbhelp.dll     2011/10/04 10:01:37
Tray.dll           2009/10/23 20:12:19
Wbload.dll           2010/06/07 15:59:25
Screen.exe     2010/06/07 15:59:43
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2379
Joined: 04.04.2012
Posted: 13.04.2012 04:02:14
 
 
Hello Jan.

Actual Tools products have some incompatibility with WindowsBlinds. So, did you try to run our product without launching Windowblinds/WindowFX 5?

Best regards.
 
Top
jan serne
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 13.04.2012
Posted: 14.04.2012 05:33:35
 
 
Yes. It works normally.

I managed to capture a thumbnail preview anyhow by making the background black. http://dl.dropbox.com/u/1828618/vague.jpg. You can barely see the 2 thumbnails. Clicking on them doesn't do much.
The incompability is with WindowFX 5, since that handles the window transparance http://dl.dropbox.com/u/1828618/transparance.jpg. You could consider informing Stardock, it's still in beta.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2379
Joined: 04.04.2012
Posted: 16.04.2012 01:45:10
 
 
Please send us your configuration files using the "Send to Tech Support" tool.

We'll try to reproduce this issue
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register