Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 11 - 17 of 17
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «Actual Multiple Monitors , a couple of bugs to report » on forum: Technical Support   Views: 19103
 
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 05.09.2011 22:59:16
 
 
Hello Mike,

Thanks for the message.

What OS are you running?

What version of Visual Studio do you use?

Best regards.
 
Top
CodeWzrd
Registered user
 
Posts: 1
Joined: 20.09.2011
Posted: 20.09.2011 09:26:33
 
 
I too am seeing Visual Studio and SQL Server Management Studio disappearing from the taskbar.

Win 7 32bit.
VS 2010
SSMS 2008 R2

If I stop and start the AMM then the icons reappear on the Windows taskbar but won't move to AMM when I move the app to the second monitor.
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 2073
Joined: 09.11.2010
Posted: 20.09.2011 22:36:47
 
 
Hello CodeWzrd,

Thanks for the message.

Have you noticed what causes this disappearing?

How often does the Visual Studio icon disappear from the taskbar?

Best regards.
 
Top
Michael leahciM
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 13.06.2012
Posted: 13.06.2012 10:55:11
 
 
Just got the licensed pro version of AMM after I tried it out and realized it's worth.  =)

My setup is thus:

4 Monitors
 1) HP EliteBook 8560p             1600 x  900
 2) DoubleSight DS-90U USB Monitor 1024 x  600  
 3) Samsung LD220g USB Monitor     1920 x 1080
 4) Samsung LD220g USB Monitor     1920 x 1080

Laid out as:
[1]..[3]..[4]
........[2]
[1] next to [3] next to [4]
and [2] under and between [3] and [4]

FYI : The 3 USB monitors only consume 1 single USB port and still leaves the VGA port for use should I need it.

One glitch seems to be when I click on SHOW WINDOWS SIDE BY SIDE.  All windows get put side by side which is quite useful except for Google's Chrome.  It doesn't get moved or considered.

Any ideas?
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2796
Joined: 04.04.2012
Posted: 15.06.2012 00:15:23
 
 
Hello Michael.

What OS (version, 32 or 64-bit) are you running?

What exactly version of AMM are you running?

Best regards.
 
Top
Michael leahciM
Registered user
 
Posts: 2
Joined: 13.06.2012
Posted: 26.06.2012 10:04:19
 
 
Just got back from vacation.
I am running Windows 7 Enterprise N Service Pack 1.
AMM Version 4.0 Licensed.
 
Top
Bogdan Polishchuk
Administrator
 
Posts: 2796
Joined: 04.04.2012
Posted: 27.06.2012 02:13:27
 
 
Hello Michael.

This behaviour is caused by the specificity of the Chrome window. Chrome ignores these commands (side-by-side, cascade etc.) regardless of our program.

Best regards.
 
Top

Messages 11 - 17 of 17
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 2, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register