Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register

Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

Topic: «[SOLVED] AWM 3.8 and XP Shutdown Issue » on forum: Technical Support   Views: 29537
 
FlyingHorse
Registered user

 
Posts: 30
Joined: 23.06.2005
Posted: 14.02.2006 10:45:51
 
 
I am running Windows XP Pro SP2 + all updates.

Way too often while AWM 3.8 is running I have problems shutting down or restarting windows. I get warnings like this in my system log:
Code
Event Type:   Warning
Event Source:   USER32
Event Category:   None
Event ID:   1073
Date:      2/14/2006
Time:      11:26:26 AM
User:      NT AUTHORITY\SYSTEM
Computer:   HAL-9000
Description:
The attempt to reboot HAL-9000 failed

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 00 00 00 00               ....    


If I disable AWM or at least shut it down first I *NEVER* have this problem. (Note: This issue doesn't occur every time.) Any clues as to where to start troubleshooting?


Best regards,
FlyingHorse
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 15.02.2006 02:32:21
 
 
Please, could you tell what hardware configuration has your PC and what programs do you use AWM with?
 
Top
FlyingHorse
Registered user

 
Posts: 30
Joined: 23.06.2005
Posted: 21.02.2006 10:52:57
 
 
I have the information you requested, but I think it best that I email it to you. Should I send it to the support address in your signature?


Best regards,
FlyingHorse
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 22.02.2006 01:48:20
 
 
Yes, it would be the best way. Do you still have this problem? Does the problem remain if you use 4.0 beta?
 
Top
FlyingHorse
Registered user

 
Posts: 30
Joined: 23.06.2005
Posted: 23.02.2006 09:28:46
 
 
Yes the problem remains with version 4 beta.

I have emailed the information you requested.


Best regards,
FlyingHorse
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 28.02.2006 04:27:45
 
 
It was been discovered in our private e-mail conversation, that BitDefender antivirus is the cause of the above-mentioned problem. More exactly, its updating module being run causes that event appearance.

We'll investigate the situation further to find the exact reason and try to fix this issue.
 
Top
FlyingHorse
Registered user

 
Posts: 30
Joined: 23.06.2005
Posted: 22.03.2006 14:36:49
 
 
It seems that a recent update of the BitDefender program has corrected this problem. :D

Everything is working fine now.

Best regards,
FlyingHorse
 
Top
Alexey Fadeyev
Administrator

Moderator
 
Posts: 1406
Joined: 30.09.2005
Posted: 23.03.2006 01:55:51
 
 
Does this concern not the latest beta but the 3.8 version too?
 
Top
FlyingHorse
Registered user

 
Posts: 30
Joined: 23.06.2005
Posted: 25.03.2006 15:56:10
 
 
Sorry, I don't know about the 3.8 as I haven't used it since the betas for 4.0 have come out.


Best regards,
FlyingHorse
 
Top
Yogendera
Guest
 
Posted: 04.04.2006 01:09:11
 
 
Hi Everybody,
I am also geting same problem.

There is a warning message in the event viewer as follows.

Event Type: Warning
Event Source: USER32
Event Category: None
Event ID: 1073
Date: 03/04/06
Time: 10:51:20 AM
User: NT AUTHORITY\SYSTEM
Computer: *******
Description:
The attempt to reboot ******* failed

While i did not try to restart computer but this event is present in system event i don't know from where its came.

please provide me solution.

Yogendera
 
Top

Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last 

User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register