Actual Tools
Actual Tools
 HOME 
 PRODUCTS 
 DOWNLOAD 
 ORDER 
 SUPPORT 
 RESOURCES 
 COMPANY 
Actual Tools
News is in RSS format News
Actual Tools / Forums / Technical Support
Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register


Topic: «AWM not applying settings to x64 windows , AWM not applying settings to x64 windows » on forum: Technical Support   Views: 1427
 
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 29.10.2013 02:06:45
 
 
AWM 8.0.3 is no longer applying settings to any x64 window on my system. x32 windows continue to work correctly. Both Windows 8 and 8.1 exhibit the problem. Please advise! smile:o smile:!:
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 1455
Joined: 09.11.2010
Posted: 29.10.2013 18:18:14
 
 
Hello Josh,

Could you provide me an example of the problem?
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 31.10.2013 09:44:22
 
 
Here's an image with all the relevant info.

b16fdce2a1504119bf5895616beeca3d
 
Top
Vasiliy Ivachev
Administrator
 
Posts: 1455
Joined: 09.11.2010
Posted: 31.10.2013 16:53:14
 
 
Josh,

I was unable to reproduce the problem on my Windows 8 64-bit machine.

Are you experience the problem with Windows Explorer only or with other applications too?
Could you send me your configuration files (Actual Window Manager -> Tools -> Configuration -> Send to Tech Support)?
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 04.11.2013 03:51:24
 
 
Nope, not just Windows Explorer. Any 64bit application. Basically AWM works with my browsers and visual studio and that is pretty much it now.
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 07.11.2013 07:46:53
 
 
I'm getting a little bit frustrated with the lack of responsiveness fr om Actual Tools and the problems I've had with AWM on Windows 8/8.1. I've been a paying customer of Actual Tools since Mar of 2006 with AWM 4. Both AWM 7 and 8 have advertised Windows 8 compatibility but been broken in fundamental ways. AWM 7 had a confirmed Alt+Tab bug that I could never get confirmation on whether AWM 8 solved or not. Now this additional issue with AWM 8.

I will try completely removing AWM 8 and re-installing on each of my systems wh ere I have experienced the issue. If that does not solve the problem... I'm not sure what to do. Please advise, ASAP.
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 08.11.2013 07:02:16
 
 
Uninstalled AWM, deleted all files, folders and registry entries pertaining to it that the installer left and then re-installed. Same issue. Please advise, ASAP.

ea74b98a979d46fe07b6ece879b1b9ef
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 12.11.2013 05:54:11
 
 
Just noticed that the x64 version of SQL Server Management Studio does NOT have it's title buttons applied but it does have all of the AWM additions to the system menu. However, MS Office apps, Windows Explorer, Task Manager, etc. still do NOT have any AWM additions applied to them.
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 12.11.2013 05:57:49
 
 
Retargetting the window of SQL Server Management Studio reapplied all of its settings. Retargetting did not work for any of the other programs mentioned.
 
Top
Josh Jeppson
Registered user
 
Posts: 19
Joined: 07.02.2013
Posted: 01.04.2014 15:29:27
 
 
I finally figured out what was causing this issue.

Bins from 1UP Industries.

Somehow, it is interfering with Actual Window Manager applying settings to x64 programs.
I've uninstalled it and AWM is working as expected.
I will be contacting them about their product, but wondered if you could perhaps look at it from your angle.

Thanks!
 
Top


User(s) reading this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0


Forums list
New topics
Topics list
Search
Help
Login
Register